lørdag den 14. juli 2012

Angreb på Romney - giver det bagslag?

Angreb på Romney giver bagslag


Ben Shapiro

Her til morgen har Obama holdet antydet, som dækket af et førende medie, at Mitt Romney enten er en ‘bedrager’ eller en løgner. Medielakajerne fulgte efter. Og samme morgen blev Obama holdet fuldstændig afvist af medlemmer af deres egne medier, der blev udskammet af et rasende New Media til at sige sandheden. Nu beder Romney kampagnen om en undskyldning og en berigtigelse fra Boston Globe.

“Præsident Obamas kampagne nåede et nyt lavpunkt i dag da en af dens senior rådgivere kom med en hensynsløs og ikke underbygget anklage overfor journalister mod Mitt Romney, en anklage som var så langt over  målet at man må stille spørgsmål ved integriteten i hele deres kampagne,” sagde Matt Rhoades, kampagneleder for Romney.

“Præsident Obama burde undskylde for denne opførsel der er helt ude af kontrol i hans stab, der er nedværdigende for det embede han besidder. Kampagner formodes at skulle være barske, men udtalelser som de der er kommet fra Stephanie Cutter nedgør processen og den kandidat på hvis vegne hun arbejder.”

Endnu en dag, endnu en Obama kampagne implosion om Bain Capital.

I går forklarede den officielle Obama spytslikker Greg Sargent fra Washington Post, det officielle medie for Obama, hvorfor hans kampagne er så forhippet på at ramme Bain Capital:

Der er to formål: For det første at underminere Romneys hovedpunkt for præsidentskabet, det at hans forretningsgrundlag gør ham til en der “skaber jobs” som har den erfaring der skal til at for at vende landets økonomi. Og for det andet, at definere Romney på en måde der gør det lettere for vælgerne at forstå hans sande politiske mål og prioriteter om rettigheder, skatter og andre emner.
Og således har Obama kampagnen søgt at udnytte Bain Capital eksemplet på forskellige måder. Hver gang har de fejlet på episk vis:
  • Da Obamaholdet første gang angreb Romney for hans tid i Bain Capital, slog Corey Booker og Bill Clinton hurtigt tilbage, og mindede Obama om, at det at angribe privat aktiekapital er uhørt;
  • Da Obama holdet ført an af DNC formanden Debbie Wasserman Schultz angreb Romney for at have konti i udlandet, mindede New Media de gamle medier om at Wasserman Schultz selv havde sine egne konti i udlandet, og at Romney aldrig er blevet anklaget for nogen ulovligheder.
  • Da Obama holdet angreb Romney med falske anklager om at føre jobs til udlandet - via en tydeligt koordineret historie i Washington Post, - afviste New Media straks historien og fik tvunget mediet til at trække i land;
  • Nu har Obama holdet forsøgt at lade som om Romney stadig ledede Bain Capirtal mellem 1999 - 2002, ved bevidst at fejllæse officielle dokumenter - og New Media har afvist dem og tvunget det førende medie til at føje sig.

Romney fortjener en undskyldning fra Obama.

Men vigtigere endnu så griber Obama kampagnen efter ethvert halmstrå - og de gør det uden at foretage nogen undersøgelse af fakta, i stedet stoler de på deres mediekammesjukker vil sprede deres giftige vand. Ethvert klassekamps strå som de rækker ud efter synes at ligge ovenpå en landmine. Og med enhver Obama ‘fortælling’ der kollapser, forekommer præsidenten mindre og mindre troværdig.
http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/07/12/obama-felon-lie-romney-apology-demand


Se denne video hvor Romney svarer: 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails