torsdag den 10. januar 2013

Kønskvotering - ikke i Det Hvide Hus


Obamas administration er fyldt med hvide mænd


Silvio Canto, Jr.

Obama Kapitel 2 er i gang med en interessant begyndelse.

1) Vi har netop set fornyelsen af Bush’- anti-terror politik, fra GITMO, til aflytninger til varetægtsfængsler; og.

2) Det Ovale Værelse ser ud som var det et mødelokale for Republikanerne. Det siger jeg fordi vi i et års tid har hørt af Republikanerne (GOP) er partiet for hvide mænd.

Pressesekretæren svarede på et sprøgsmål af staben i Det Hvide Hus med at sige at man ledte efter “kvalifikationer” ikke køn.
O.K. jeg kan lide Carneys’ svar. At ansætte nogen burde dreje sig om kvalifikationer frem for køn. Imidlertid er tavsheden og hykleriet hos venstrefløjen utrolig.

Luk øjnene og forestil dig at Mitt Romney netop havde givet information om sin stab i Det Hvide Hus. Hvad mon Demokraterne og de på venstrefløjen mon ville sige, hvis vi så et billede af præsident Romney omgivet af udelukkende hvide mænd?

Ville Det Hvide Hus’ pressekorps stille og roligt acceptere forklaringen om at vi ser på kvalifikationer frem for diversistet?

Vi lever godt nok i interessante tider - eller bedre sagt - meget hykleriske tider.

Den amerikanske venstrefløj er gået i “mute” nu da deres mand går uden om Kongressen (drømmerne) begynder krige uden Kongressen (Libyen), holder terrorister i CIA hemmelige fængsler og slår uskyldige mennesker ihjel med droner.

Den amerikanske venstrefløj og deres venner i Europa minder os ikke længere om at GITMO rekrutterer terrorister eller at vi “forulemper” Forfatningen ved at aflytte mistænkte terrorister.

Hvor er talskvinden fra Kvindebevægelsen? Hold da op hvor er der brug for dig nu om stunder! Vi kan bruge en fra venstrefløjen til at vise verden at der er intellektuel ærlighed fra deres side.



Ekstra info: (ved synopsis-olsen)

Under valgkampen slog Demokraterne kraftigt på at Republikanerne var et kvindefjendsk parti med “krigen mod kvinder” med det formål at få masser af stemmer fra kvinder.

Men Obamas eget hold har meget få kvinder. Af de 10 toprådgivere er kun en - Valerie Jarrett- kvinde. De andre ni er hvide mænd. Vicepræsident Joe Biden, Senator David Plouffe, Stabschef Jack Lew, Rådgiver Tom Donilon, Rådgiver Pete Rouse, Økonomen Gene Sperling, Kommunikationschef Dan Pfeiffer, Jeffrey Zients og pressesekretær Jay Carney. (med forbehold for evt. udskiftninger i denne tid)

Kun een af en gruppe på nu 24 rådgivere er hispanic, Cecelia Munoz. Blot syv - Munoz, Jarrett, Hillary Clinton (der jo nu erstattes af en hvid mand) og tre andre er kvinder - under 1/3 af det samlede antal.

Resten er mænd: Af disse er blot to fra minoriteter Erik Holder og Rob Nabors - afro-amerikansk.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Rofl :)

Hykleriet er er betragteligt.

Selv i lille Danmark er msm blevet betydeligt mindre kritisk :)

Related Posts with Thumbnails