tirsdag den 1. januar 2013

Profeti for 2013 - vinderne bliver taberne

Profeti 2013 -- året vinderne bliver taberne


Tænk dig godt om før du beder om noget.


Et gammelt mundheld blandt kristne lyder ‘Vær forsigtig med hvad du beder Gud om, det kunne ende med du får det,’ men i år, mere end nogensinde før i vor historie er det mundheld blevet en realitet i politik med genvalget af Barack Obama.

Journalister har udmærket beskrevet de dystre forudsigelser som den anden periode med Obama næsten helt sikkert vil have, men kun få spekulationer omfatter profeti. I denne klumme vil vi især se på det profetiske, af åbenbare grunde.

Romney fik 59 millioner stemmer mod Obamas 62 millioner og da 74 millioner amerikanere er under den stemmeberettigende alder så betyder det at cirka 155 millioner slet ikke stemte. Hvem er disse mennesker der sådan set er ligeglad med hvem der leder dette land? Det kræver ikke en profeti at forudsige at de meget snart vil vågne til den barske kendsgerning at deres manglende interesse vil være den mest omkostningskrævende ligegyldighed i USA’s historie.

Barack Obamas resultater med økonomien, udenrigspolitikken, energipolitik, og de moralske problemer burde være tilstrækkelig advarsel om at fremtiden ikke vil blive meget bedre, men popkultur vælgerne der mener et stort smil og en sæk med løfter er det der skal til for at være en leder vil være de som får den største overraskelse. Endog de som er mest elendige til forførelse vil være i stand til at konkludere af vinderne i dette valg meget snart vil være de største tabere i hele vor historie som nation.
 

Vi ‘vraltrede’ gennem primærvalgene og valgte næsten hver anden uge en ny kandidat som vi kunne støtte og skrabe kampagnemidler til, og endelig valgte vi en kandidat med et emne (arbejdspladser og økonomi) der lod alle de andre problemer være i en slags limbo. Vi ventede på at Romney gik i kødet på præsidenten om abort, bøsseægteskaber, religionsfrihed, Fast and Furious våbenskandalen, Benghazi, gældshjælpen, hjælpepakkerne, den store regering, den grønne gavebod som mislykkedes, og alle de hemmeligholdte og skjulte skoleoptegnelser, pasdata og andre optegnelser som hr. Obama har holdt langt borte fra offentligheden, men det eneste vi fik var - tavshed. Derfor tabte Romney. Hverken Gud eller noget menneske vil gå ind for nogen der ikke vil gå i kast med de ægte problemer - og dem alle.

Nu ser vi på alternative remedier såsom at bemærke valgsvindelen der var så tydelig i Ohio, Maine, Florida, Maryland og Virginia. Vi taler om en Continental Congress og den kendsgerning, at hvis tilstrækkeligt med stater ikke benytter deres valgmandsstemmer til december så vil valget blive afgjort af det republikansk ledede Hus. Vi taler om rigsretssag for både forræderi og elendig ledelse i forbindelse med Benghazi affæren der kostede fire amerikanere livet. De fleste, om ikke alle, at disse stopklodser vil sandsynligvis ikke blive placeret. Det der er det sandsynlige er, at en mand med en elendig dømmekraft vil få bragt denne store nation på knæ, på ethvert tænkeligt område af nationalt liv, fra økonomien til moralen. Slut med at være supermagt!  

Israel Faktoren

Det besynderlige ved maksimer, aforismer og talemåder er at mens nogle af dem synes at være sande, så er de ikke altid med baggrund i sandhed. Det betyder intet om vi tror på Gud eller hans ukrænkelige love, for de findes og har gjort det gennem hele vor historie, og de vil ikke kunne fjernes. Et eksempel er loven om ‘man høster hvad man sår.’ (Galaterbrevet 6:7,8) “Farer ikke vild; Gud lader sig ikke spotte; thi hvad et Menneske sår, det skal han også høste.  Thi den, som sår i sit Kød, skal høste Fordærvelse af Kødet; men den, som sår i Ånden, skal høste evigt Liv af Ånden.” Det er meget større end “det som kommer let forsvinder let,” fordi den lov er oprettet af forfatteren til alle ting og med et kraftfuldt formål. Undertiden omtalt som “gengældelsens lov,” er det den eneste regel som du selv kan bryde, men som ikke vil blive brudt af alle.

To love fra Gud skaber en magtfuld og ubestikkelig advarsel for en hel planet. Når de kombineres så formindskes kraften fra atombomber, og indskrænker menneskets stolthed til et niveau af at være brutale uhyrer.. Lad os se disse to sammen.

"så skal det gå med mit Ord, det, som går ud af min Mund: det skal ej vende tomt tilbage, men udføre, hvad mig behager, og fuldbyrde Hvervet, jeg gav det." (Esajas 55:11)

"Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og forbande dem, der forbander dig; i dig skal alle Jordens Slægter velsignes!" (1. Mosebog 12: 3)



Disse passager er direkte og kan ikke misforstås. Den ene fremhæver, at Gud mener det alvorligt, når han siger noget, gør han det altid i en alvorlig mening. og han følger altid op på det uanset om vi tager ham alvorligt eller ej. Den anden er at hver nation på jorden vil blive målt og vejet i lyset af hvad de gør mod Israel.

Amerikas politik vedrørende Israel er i tilbagegang grundet Barack Obamas tvetydighed overfor Israel og hans tilknytning til Det Muslimske Broderskab i Mellemøsten. Vi kan forvente den sædvanlige retorik; opfordringer til våbenhviler, fredssamtaler, og finansiel hjælp der underforstået er bevis på at vi stadig er allierede og arbejder sammen.

Obamas udenrigspolitik vedrørende Israel er en blot en udløber af den seneste udvikling i Libyen. Lad os benytte den sædvanlige sprogbrug for at finpudse resultatet af Obamas Israel politik. Spørgsmålet der kan stilles er opsummerende og kræver ikke noget politisk geni at besvare.

Med Israels nuværende problemer og i det de begynder at eskalere, hvor hurtigt kan vi forvente af USA svarer med militær intervention og anden støtte? Det spørgsmål skal afvejes i lyset af Benghazi. Hvis Obama og den allermest avancerede efterretnings- og militærmægtige nation i verden ikke var i stand til at redde fire amerikanere - hvad kan Israel da forvente af USA i landets værst tænkelige situation?

Amerikas Israel politik kan ikke hamle op med Guds Israel politik. Enhver med blot den mest grundlæggende kendskab til bibelske profeter ved at i den nære fremtid, så er det Gud, ikke mennesket, der stiller sig på Israels side. I overensstemmelse med Ezekiels profetier der kan læses i kapitlerne 36-39, er der ingen nation der hjælper Israel når hun er omringet af arabiske hære der får hjælp af Israels nærmeste nordlige nabo. De bliver alle standset og fuldstændig ødelagt, helt uden hjælp fra nogen anden nation i den ‘frie’ verden.

Fortabelsen og frafalds faktoren

I en verden, hvor viden og stræben efter intelligens tilbedes synes et stort trick eller fuldblods bedrag at være blevet placeret på dem alle fra den ene ende af kloden til den anden. Er det muligt? Faktisk er det et løfte fra Skriften, at mens den sidste generation vil stræbe efter mere viden så vil de opgive kundskaben om sandheden, eller mere præcist Kærlighed til Sandhed. 2. Brev til Timoteus 3:7) “og altid lære og aldrig kunne komme til Sandheds Erkendelse.”

Enorme kløfter mellem bedrag og realitet, sandhed, og fejl, og moral og anarki er allerede begyndt at feje hen over verden. Politik er gået over til magtbegærlig korruption, mens statsmandsskab og ære næsten bliver leet ned af platformen.

I et eksempel fra en video på internettet hvor vælgere i Boston stod i lange rækker og ventede på at stemme, og en interviewer stillede dem nogle helt simple spørgsmål om, hvorfor de var ude at stemme. Efter de overstadigt forklarede, hvordan de ønskede at blive ved med at gå “fremad” (Obamas 2012 valgslogan) blev de så stillet nogle fundamentale spørgsmål om tidens problemer og politik som et hele.


Ingen i mængden der fra Bean Town vidste, hvem Harry Reid eller Nancy Pelosi var eller hvor mange medlemmer der er i Huset, Senatet. Det som de var sikre på er at abort, bøsserettigheder og gratis skolepenge fra Obama, ifølge deres meninger er - “at gå fremad.”

Moral er blevet erstattet af fortabelse, og selv den allermest forfinede definition på moral ville gå tabt på disse typer af mennesker. Ordbilleder ville intet nytte i bestræbelse på at få disse sidste dages mængder bort fra deres livskurs.

Billeder af to mænd der holder hinanden i hånden foran alteret samtidig med de bekender ægteskabsløfterne eller de blodige lemlæstede kroppe af ufødte der ligger bortkastede på plasticstykker som medicinsk affald synes ikke at forurolige dem. Dette er definitionen på ikke kun  Fortabelsen og umoral, det er et levende billede på en hel generation der vandrer hen ad Fortabelsens vej med mobiltelefoner i hånden og et hoved fuld af drømme om bedre tider lige efter de er gået ud af gymnasiet - alt sammen takket være Stor Regering.

Fortabelsens tilsynekomst er en del af, og med i pakken af profetier om de sidste dage. Grunden til den store glidetur mod umoral og fortabelse er klart nævnt, men i det store og hele ignoreret. I denne generation hvor Gud afvises af den såkaldte “intelligente” generation har den store forkastelse længe været i gang. Til bevidning:

"Og ligesom de forkastede af have Gud i Erkendelse, saaledes gav Gud dem hen i et forkasteligt Sind til at gøre det usømmelige," (Romerne 1: 28)

Ægte profeti kan betvivles, men det undskylder ikke.

Jeg er altid blevet forbløffet over den kendsgerning, at jeg præcist har set fremtiden utallige gange, men Gud holder budskaberne om Amerika på helt basis minimum op til dette øjeblik i mit liv. Idet jeg spekulerer over dette hele tiden så har det ført mig til den konklusion, at Gud har sin egen fornemmelse for profetisk økonomisering. Da Bibelen er fyldt med tusinder af profetier om de sidste dage, som man ikke lægge mærke til, og som ignoreres hvorfor skulle han da føje yderligere materiale til det rager jo en ikke troende verden en høstblomst?

Her fornylig udgav en velkendt kristen online hjemmeside en firesiders profetisk ytring fra en af dens grundlæggere, der når man læste den lød som en irettesættelse til kristne dersom de var kritisk tænkende overfor Barack Obama? Siden sagde at kritik skabte en “Jesabel” lignende ånd i Det Hvide Hus. Ah, hvad behager??

Ånden i Det Hvide Hus har absolut intet med kristen kritik at gøre, hvis de kristne der faktisk allerede er en del af det profeterede frafald i kirken var mere forbeholdne og kritiske over for Barack Obama og begyndende tilbage i 2008, da ville han endog ikke være i Det Hvide Hus.

Meget af det som kaldes profeti i dag er det skinbarlige sludder og i mange tilfælde burde det afvises sammen med de som følger djævles doktriner (1. Timoteus 4:1) “Men Ånden siger klarlig, at i kommende Tider ville nogle falde fra Troen, idet de agte på forførende Ånder og på Dæmoners Lærdomme,og ser bort fra Skriftens sunde lære” (2. Timoteus 4:3). “ Thi den Tid skal komme, da de ikke skulle fordrage den sunde Lære, men efter deres egne Begæringer tage sig selv Lærere i Hobetal, efter hvad der kildrer deres Øren."


Førnævnte profeti kan muligvis have været et tilfælde af kødelig overstadighed som erstatning for Helligåndens åndelige vejledning. Dette er en af de allermest intense perioder som verdens historie vil opleve; det er ikke dagen at lege profet til pirring af de uden forventning, eller for berømmelse eller formue. Kristus gjorde dette solekart. Det er dagen der vil koste mange liv og nationer, kongedømmer og imperier vil falde som dominobrikker på række.  

"thi der skal da være en Trængsel så stor, som der ikke har været fra Verdens Begyndelse indtil nu og heller ikke skal komme. Og dersom disse Dage ikke bleve afkortede, da blev intet Kød frelst; men for de udvalgtes Skyld skulle disse Dage afkortes.” Mattæus 24:21-22.

De to mest tydelige og mest tvingende åbenbaringer jeg har givet til dato er fulgt op af et mandat og en kommando om ikke skjule eller lave om på dem på nogen måde. Den første er at perioden, hvor Kristus kommer igen er i min levetid, eller kort tid derefter. Jeg er hurtigt ved at nærme mig den generelt tildelte tid med mine tre snese + 10; du kan selv regne det ud.

Den anden drejer sig specifikt om Amerika. Amerika vil, begyndende nu, i dette år og fremefter, begynde at falde tilbage som en verdens økonomisk magt. Vi vil se fattigdom og mangel på forbrugsvarer og forsyninger i fødevarer til opretholdelse af livets basisnødvendigheder forsvinde i en skala som vi aldrig har set det siden Den Store Depression.  

Ud af Europas finansielle kollap vil den mest magtfulde despot verden nogensinde har oplevet dukke op, på vinger af det mest besynderlige økonomiske system verden nogensinde har set. Det økonomisk forkrøblede Amerika vil opfatte hans system som værende sendt fra gud sammen med resten af verden.

De seneste valgresultater har bevist at nogle få fødevaremærker, en mobiltelefon og eftergivne skolelån kan købe stemmer fra de fordummede popkulturslynger i nationen, men 16 billioner dollars i gæld, billioner i den spildte grønne ‘gavebod og i jobs der bare ikke kan eksistere er nærmest blevet glemt. Hvis man skal vælge en til at føre en nation til økonomisk kollaps, ja da har vi valgt den rette mand.
Det er alt for sent, til endnu engang at lytte til frasen der er gentaget så ofte i Forrest Gump filmen “dumt er det den dumme gør.” Det er nu en kendsgerning!

Faktoren med De Tre Huler

I det syvende århundrede sad en mand (Muhammad) alene i Medinas huler og modtog en vision som han betvivlede kom fra Gud, men efter opmuntring fra sin hustru præsenterede han den for verden som en helt ny religion der med tiden ville omklamre 1,5 milliard mennesker og få dem til at følge hans lære. 13 århundreder senere, mens verden kæmper med avanceret teknologier, verdens omfattende problemer og truslen om en Atom Dommedag i baggrunden  synes den nu at have ville tvinge hver person på jorden ind i dens greb.


Men hvad går invitationen ud på? Kvinder har en anelse højere status end kvæg, halshugninger og steninger er almindelige og livsstilen hos muslimske befolkningsgrupper synes at være blot en anelse over hulemenneskets. Hvad der kom ud af Medinas huler synes fuldstændig utiltalende for enhver, dog undtagen for de som er tvunget til at tro på det - eller dø.

Den næste hule er en menneskeskabt grav gravet ud af en bjergside af en rig mand ved navn Josef af Arimætrea. Jesus Kristus der præsenterede sig som Søn af Gud, helbredte de syge, oprejste døde og proklamerede han var den eneste direkte vej til Gud blev placeret i den hule, som vi siger - stendød. Tre dage senere stod han levende frem for at besegle det løfte at han ikke kun er Kongernes Konge, men han som han sagde til Maria, genopstandelsen og livet. (Johannes 11:25) “Jesus sagde til hende: "Jeg er Opstandelsen og Livet; den, som tror på mig, skal leve, om han end dør.”

Han der kom ud af Josefs private grav er siden blevet kendt over hele verden og det er løftet og proklamationen om at vi alle vil stå frem fra vore egne mørkets huler for at blive dømt af en der selv tilbragte tre dage i dødens hule.

Og Guds store trompet vil lyde for nationerne der vil ophøre med at eksistere som vi kender dem i dag og det faldne menneskes styre vil for evigt ophøre.

"Og den syvende Engel blæste i trompet, og der hørtes høje Røster i Himmelen, som sagde: Herredømmet over Verden er blevet vor Herres og hans Salvedes, og han skal være Konge i Evighedernes Evigheder."  Åbenbaringen 11: 15)

Til sidst nævnes en tredje hule i Bibelen som de onde de som slår ufødte ihjel, de som indgår ægteskab med samme køn og synderne som et hele vil søge at skjule sig i - men forgæves.

Den store profet Esajas beskriver menneskets desperate søgen efter huler i de sidste timer af den tid som vi kender den.. "Og man skal gå ind i Klippehuler og Jordhuler for HERRENs Rædsel, hans Højheds Herlighed når han står op for at forfærde Jorden." (Esajas 2: 19)

Det er Johannes i Åbenbaringen der i detaljer beskriver årsagerne til at mennesker søger til hulerne dog helt og aldeles nytteløst..

" Og Himmelen veg bort, lig en Bog, der sammenrulles, og hvert Bjerg og hver Ø flyttedes fra deres Steder. Og Kongerne på Jorden og Stormændene og Krigsøverstene og de rige og de vældige og hver Træl og fri skjulte sig i Hulerne og i Bjergenes Kløfter, og de sagde til Bjergene og Klipperne: Falder over os og skjuler os for Hans Åsyn, som sidder på Tronen, og for Lammets Vrede! Thi deres Vredes store Dag er kommen; og hvem kan bestå?" (Åbenbaringen 6: 14-17)

Tre huler, tre døre, tre separate skæbner afventer hele verden og til sidste minut er valget altid dit eget.
 
Michael Bresciani

Rev. Michael Bresciani is a Christian author and a columnist for several online sites and magazines. His articles are now read in every country in the world. For articles and news from around the world, visit "The Website for Insight."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails