søndag den 26. maj 2013

Apartheid og kvinders værdi i Islam

Kvinders værdi i Islam

                           
I 1973, åbnede FN’s Generalforsamling op for underskrivelse og ratificering af Den Internationale Konvention om Undertrykkelse og Straf for Forbrydelsen Apartheid (ICSPCA). Apartheid identificeres som:
"Inhumane handlinger begået med det formål at etablere og fastholde dominans ved en race (religiøs) gruppe af personer over en anden race (religiøs) gruppe af personer og systematisk undertrykke dem.”   

Deklarationen forbyder, “Handlinger som mord, indskrænkninger i frihed eller værdighed, tilfældige arrestationer, indførelse af inhumane leveforhold, tvungent arbejde, eller at håndhæve midler der er beregnet til at forhindre en racemæssig (religiøs) gruppe i at ‘deltage i det politiske, sociale, økonomiske og kulturelle liv i landet,’ som at nægte dem
‘grundlæggende menneskerettigheder og friheder, herunder retten til arbejde, retten til at oprette anerkendte fagforeninger, retten til uddannelse, retten til at kunne rejse fra og komme tilbage til deres land, retten til en nationalitet, retten til bevægelsesfrihed og opholdssted, retten til at have sin egen mening og ytre den, og retten til fredeligt at kunne forsamles og nyde samvær.’”
De islamiske medlemslande på det tidspunkt, som Egypten, Iran, Syrien og Saudiarabien har skrevet under på ovenstående deklaration og fordømmer dermed den barbariske praksis ved apartheid. Dog er det disse selvsamme lande, der sammen med andre islamiske nationer, er de mest fremherskende krænkere af deklarationen.

Det er de diskriminerende islamiske læresætninger der samtykker i, og endog fremmer den ulækre praksis ved at krænke FN Deklarationen. Islam er en primitiv barbarisk ideologi, der kun gavner den mandlige troende.

Islam er, i hele sin grundlære, diskriminerende mod kvinder. Koranen 4:11 “Allah leder dig med hensyn til dine børn (arv): Til manden en del der svarer til to kvinders ....Disse er de fastsatte tildelinger ordineret af Allah.”

Der er mange flere “direktiver,” der gennem alle deres hensigter og formål gør kvinder til mænds ‘kvæg.’ Her følger nogle af de skammelige regler og praksis ved islamiske kvindeforagt.
 

Kvinder er mænd underordnede:
Mændene er ansvarlige for kvinderne, fordi Gud har skabt dem således, at den ene overgår den anden, og fordi de forsørger dem ud af deres formue. Derfor er gode kvinder ydmygt hengivne, og i mandens fravær vogter de over det, som Gud vil, at de beskytter.  “Forman de opsætsige kvinder, hold jer borte fra deres leje og hold en (tænke)pause. (ofte ses dette oversat til "slå dem") Når de kommer på bedre tanker, da foretag jer ikke videre imod dem, for Gud er almægtig og stor.Gud er viis og alvidende.
Kvinder har kun den halve værdi af en mand:

“Fortalt af Abu Said Al-Khudri: Profeten sagde, “Er ikke et vidnesbyrd fra en kvinde kun halvdelen af en mands?” Kvinderne sagde “Ja.” Han sagde, “Dette er på grund af mangler i kvindens sind.” Sahih Bukhari 3:48:82
Kvinder er sexslaver:

“Og nu folkens, så opnår du visse rettigheder over dine hustruer og de over dig. Retten du opnår over dem er at de ikke skal lade nogen du hader sove i dine senge, og ikke begå en obskønitet (eller utugt). Hvis de gør det, så har Gud givet dig tilladelse til at lade dem være alene i deres sengen og du må slå dem, dog ikke for voldsomt. Hvis de overgiver sig, får de det de har brug for, og tøj med venlighed; jeg beordrer dig at vise god vilje over for dine hustruer, for de er dine fanger der ikke selv ejer noget. Du har taget dem for deres troskab overfor Gud, og gjort deres seksuelle organer til lov for dig ved Guds Ord. Ibn Hisham, al-Sira al-nabawiyya (Cairo, 1963), 4:251.
Kvinder er legetøj:

“Omar [en af Kalifferne] talte da hans hustru afbrød ham, derfor sagde han til hende: ‘Du er et legetøj, hvis der er brug for dig vil vi kalde på dig.” Al-Musanaf Vol. 1 Part 2, p. 263
Kvinder er svage:

Som fortalt af Anas bin Malik: Profeten havde en Had (kameldriver) ved navn Anjasha, og han havde en smuk stemme. Profeten sagde til ham, (Kør) Langsomt, Oh Anjasha. Lad ikke glasvarerne gå itu!” Og Qatada sagde, “(med glasvarerne) Mente han de svage kvinder. Sahih Bukhari 8:73:230, Se også: Sahih Bukhari 8:73:228 & Sahih Bukhari 8:73:229
Kvinder er som en ager for mænd til at opdyrke:

“Dine hustruer er som en ager for dig; så gå til din ager når og hvordan du lyster; men gør en god gerning for din sjæl forinden; og frygt Allah. Og vid at du skal møde ham (efter døden), og giv disse gode tidender til de som tror.”
Kvinder er som Djævle:

Jabir rapporterede, at Allahs Budbringer (må fred være med ham) så en kvinde og derpå kom han til sin hustru, Zainab, mens hun farvede læder, og havde samleje med hende. Derpå gik han til sine Tilhængere og fortalte dem: Kvinden går frem og trækker sig i skikkelse af en djævel, så når han ser en kvinde, da bør han gå til sin hustru, for det vil aflede hvad han føler i sit hjerte. Sahih Muslim 8:3240
Kvinden er Ondskabens Varsel:

Fortalt af 'Abdullah bin 'Umar: Jeg hørte Profeten sige. Ondt Varsel er tre ting: Hesten, kvinden og huset.” Sahih Bukhari 4:52:110
Mænd kan tage sig op til fire hustruer”

Hvis I vurderer det er bedst for de forældreløse kan i gifte Jer med deres mødre - I må gifte jer med to, tre eller fire. Er i angste for at være uretfærdige, skal i nøjes med een, eller med hvad i allerede har. Desuden er det mere sikkert i på den vis undgår økonomisk besvær. I skal give kvinderne den medgift de har ret til, retfærdigt. Hvis de villigt afstår fra noget, kan I acceptere det; der er så retteligen Jeres. ” Qur'an 4:3
Vold mod kvinder”

"Forman de opsætsige kvinder, hold jer borte fra deres leje og slå eller revs dem. Når de kommer på bedre tanker, da foretag jer ikke videre imod dem, for Gud er almægtig og stor. Dersom I frygter et brud mellem en mand og hans hustru, da udnævn en mægler fra hans slægt og én fra hendes. Dersom de ønsker at blive forenet, vil Gud bringe dem sammen igen. Gud er vis og alvidende" Koranen 4:34
Kvinders liv efter døden:

"Da Profeten på vej til en fællesbøn gik forbi en gruppe kvinder, sagde han til dem: "Oh kvinder! Giv almisse, for jeg har set, at langt de fleste i Helvedes ild er kvinder." "Hvorledes kan det være?" spurgte de Profeten. Han svarede: "I udtaler ofte forbandelser og er utaknemmelige imod jeres ægtefæller. Jeg har aldrig set nogen, hvis intelligens og tro (qanisatân 'aqlân wa dinân) i den grad er mangelfuld. Nogle af jer ville være i stand til at vildlede selv en forsigtig og fornuftig mand." Kvinderne spurgte: "Oh Guds profet! På hvilken måde er vor intelligens og tro mangelfuld?" Han svarede: "Er det ikke bevis nok, at to kvinders vidneudsagn svarer til én mands?" De svarede samtykkende, og Profeten fortsatte: "Dette er mangelfuld intelligens. Og er det ikke sandt, at en kvinde hverken må bede eller faste, når hun har menstruation? Dette er jeres tros ufuldkommenhed."
I bedste fald er kvinder i islam sat udenfor, som i en andenklasses status, frataget mange af de rettigheder mænd har. Således er livet for den muslimske kvinde med alle dens faldgruber af islamisk kvindeforagt. Sådan er åget kvinder under Islam må bære. Der er vel næppe brug for at komme med en omfattende liste af islamisk kvindeforagt for at klarlægge det som en skammelig, diskriminerende og undertrykkende apartheid religion.

Vil muslimske kvinder nogensinde bryde ud af deres slavetilstand og kræve deres retmæssige plads blandt frigjorte ikke-muslimske kvinder? Så længe de er i Islam er de ‘undermennesker,’ derfor skal muslimske kvinder afvise Islam og kræve deres lige menneskerettigheder. Muslimske mænd vil med alle midler holde fast i deres privilegerede stilling og deres barske dominans over kvinder ved at citere fra Koranen til deres retfærdiggørelse. Ethvert dokument der giver den ene halvdel af menneskeracen en underklasse status er nul og niks værd.

Udover undermenneskeliggørelsen af kvinder har Islam en række af troslærer og praksis der krænker fundamentale menneskerettigheder hos ikke-muslimer. Nogle få eksempler burde være fuldt ud tilstrækkelige til at belyse at islam er religiøs apartheid. Der er ingen brug for at trække sager frem fra afskyelige “ekstremistiske” islamiske grupper som Taliban for at klargøre sagen. Selv de mest “førende” og “fredelige” dele af Islam er skyldig i systematisk apartheid. Blot nogle eksempler er nok for nu.

           * Den 16. december 2006, bestemte Egypt’s Highest Administrative Court at for at kunne få et identitetskort, var det kun Islam, Judaismen eller Kristendommen der kan anføres på ansøgningen. Ingen af de andre religioner, eller ingen religion, er tilladt på listen, og heller ikke blank. Uden identitetskortet, da er omtrent alle borgerrettighederne nægtet minoriteter som Baha’is, hinduer og buddhister. Folk er tvunget til at vælge mellem at skrive falsk ved at hævde at tilhøre en godkendt religion, eller at frasige sig omtrent alle borgerrettighederne til at få et arbejde, uddannelse eller lægehjælp.

           * I Den Islamiske Republik Iran, nægter den islamiske lov, dyyeh, rettigheder til alle og enhver der ikke er muslimer eller medlemmer af de eneste tre andre anerkendte religioner. Hver eneste af de 500000 medlemmer af Baha’i Troen kan myrdes uden familien kan kræve retfærdighed eller kompensation. En kendsgerning er det at den islamiske regering selv har henrettet Baha’i’er for blot at være Baha’i og har krævet at den uskyldige myrdedes familie betaler for kuglerne de brugte til at henrette ham. (læs denne på synopsis) 
 

           * Den Islamiske Republik Irans præsident har gentagne gange gentaget truslen om at udslette Israel fra kortet. Disse udtalelser er blevet ignoreret som værende blot en tom trussel, som blot tom retorik fra en fanatiker. Dog er Ahmadinejads trusler langt fra en grundløs sabelraslen. Ahmadinejads regering har for nylig beordret indsamling af data om Baha’i’er og alle deres aktiviteter. Denne ordre er dybt bekymrende da den næsten er en kopi af det som en anden fascist Hitler, gjorde før han iværksatte folkemordet på 6 millioner andre “uønskede.” Ahmadinejad er islamofascist, hvis mål det er at øve sig på de iranske Bah’ier før han giver sig i kast med at udslette jøderne og andre “uønskede,” og han går dermed i den tyske Führers fodspor.   

Islamiske samfund praktiserer helt skamløst alle de sanktionerede uretfærdigheder på FN Charterets liste om apartheid. (se paragrafferne 2, og 3, foroven). Islam er religiøs apartheid. Apartheid er efter den universelle aftale, inhumant, uretfærdigt og en fordømt praksis.

Islam praktiserer på mest afskyelige vis sit undertrykkende dogme om minoriteterne i deres lande; det er en klar krænkelse af betingelserne i De Universelle Menneskerettigheder. Ildevarslende er det, at Islam trænger ind på de traditionelt ikke-islamiske områder i verden og gør alt hvad den kan for at påtvinge sit rædselsdogme på andre.

Det er på grund af denne presente og øjeblikkelige fare, at verdens frie mennesker skal stå op, og gøre alt hvad de magter for at bevare deres medfødte frihedsret. Muslimer i ikke-islamiske land kan forekomme at være uskadelige, og det gælder også for mange af dem. Dog tvinger islam sine ledere til at opretholde og fremme sin lære over for alle og med alle omkostningerne for alle. Det er af denne grund at, med den ene hånd underskriver de islamiske regeringer FN Charteret der fordømmer apartheid, og med den anden hånd, krænker disse regeringer enhver del af det, når de har magten.

Islamofascismen, frihedens fjende er allerede indenfor vore mure. Det er ethvert frit menneskes pligt at forsvare friheden ved at besejre fjende.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Amil Imani is an Iranian-American writer, poet, satirist, novelist, essayist, literary translator, public speaker and political analyst who has been writing and speaking out about the danger of radical Islam both in America and internationally. He has become a formidable voice in the United States against the danger of global jihad and Islamization of America. He maintains a website at www.amilimani.com. Imani is the author of the riveting book Obama Meets Ahmadinejad and the upcoming thriller Operation Persian Gulf.

http://familysecuritymatters.org/publications/detail/womens-worth-in-islam-2

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails