torsdag den 20. juni 2013

Et tysk syn på islam

En tyskers syn på Islam



Dette er så langt den bedste forklaring på den muslimske terrorist situation jeg har læst. Hans henvisninger til historien er præcise og tydelige. Langt er det ikke, let at forstå, og værd at læse.


Forfatteren til denne email er Dr. Emanuel Tanya, en kendt og meget respekteret psykiater.


“En mand, hvis familie tilhørte det tyske aristokrati før 2. Verdenskrig ejede et antal store industrivirkomheder og godser. Da han blev spurgt om, hvor mange tyskere der var ægte nazister, så kan det svar han gav give os vejledning om fanatismen. ‘Meget få var ægte nazister,’ sagde han, ‘men mange havde det godt med at tysk stolthed var vendt tilbage, og mange flere havde alt for travlt til at være bekymret. Jeg var en af dem der ganske enkelt mente at nazisterne var en flok tåber. Derfor slog flertallet sig til tåls med de, og lod det hele ske. Så, før vi vidste af det kom de til at eje os, og vi mistede kontrollen, og verdens ende var kommet. Min familie mistede alt, jeg endte i en koncentrationslejr, og De Allierede ødelagde mine fabrikker.”





Vi får af ‘eksperter’ og ‘sludrehoveder’ hele tiden at vide at Islam er Fredens Religion og at det store flertal af muslimer blot ønsker at leve i fred. Skønt dette er en ikke særlig godt begrundet vurdering så er den helt og aldeles irrelevant. Det er noget meningsløst sludder, med det formål at vi skal have det lidt bedre med os selv og situationen og har til hensigt at formindske spektret af fanatikere der hærger over hele kloden i Islams navn.


Kendsgerningen er at det er fanatikerne der styrer Islam i dette øjeblik af historien. Det er fanatikerne der fører an i enhver af de 50 krige over hele verden. Det er fanatikerne der systematisk slagter kristne eller stammer i Afrika, og de overtager gradvist hele kontinentet i en islamisk bølge. Det er fanatikerne der bomber, halshugger, myrder eller æresdræber. Det er fanatikerne der overtager moske efter moske. Det er fanatikerne der nidkært spreder steningspraksis, og at voldtægtsofre og homoseksuelle hænges. Det er fanatikerne der lærer de unge af slå ihjel og blive selvmordsbombere.


Den barske uundgåelige kendsgerning er at det fredelige flertal, det ‘tavse flertal’ kujoneres og sættes på et sidespor.


Kommunist Rusland bestod af russere der bare ønskede at leve i fred, dog var de russiske kommunister ansvarlige for mordet på cirka 20 millioner mennesker. Det fredelige flertal var uden indflydelse. Kinas enorme befolkning var også fredelig, men de kinesiske kommunister lykkedes at at slå forbløffende 70 millioner mennesker ihjel.

Gennemsnitsjapaneren før 2. Verdenskrig var ikke en krigsliderlig sadist. Dog myrdede og slagtede Japan sig vej over hele Sydøst Asien i et drabsorgie der omfattede det systematiske mord på 12 millioner kinesiske civile; de fleste dræbt med sværd, skovl og bajonet.

Og hvem kan glemme Rwanda, der kollapsede i slagteri. Kunne man ikke sige at flertallet af Rwanderne var ‘fredselskende’?


Historiens lærer er ofte utroligt enkle og klare, men trods al vor fornuft så ser vi ofte ikke de mest basale og ukomplicerede pointer:


Freds-elskende muslimer er blevet gjort uden betydning ved deres tavshed.


Fredselskende muslimer vil blive vor fjende, hvis de ikke åbner munden, fordi som min ven fra Tyskland vil de en dag vågne og finde at fanatikerne ejer dem, og verdens ende er begyndt.


Fredselskende tyskere, japanere, kinesere, russere, rwandere, serbere, afghanere, irakere, palæstinensere, somaliere, nigerianere, algeriere og mange andre er døde fordi det fredelige flertal ikke sagde fra før det var for sent. De af os som har betragtet det altsammen skal være opmærksomme på den eneste gruppe der tæller -- fanatikerne der truer vor levevis.


Sidst, enhver der tvivler på problemets alvor og blot sletter denne email uden at sende den videre, bidrager til passiviteten der tillader problemet at vokse. Derfor gå lidt ud over dig selv og send dette videre og videre igen! Lad os håbe at tusinder over hele verden læser dette og sender det videre -- før det er for sent.


"Mod er at være skrækslagen til døden, men alligevel sadle op.”--- John Wayne

http://www.truthorfiction.com/rumors/t/Tanay-Merek-German-Islam.htm

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails