tirsdag den 16. juli 2013

Luk Zimmerman sagen hr. præsident

Luk Zimmerman sagen helt ned hr. præsident           

                                        
Patrick J. Buchanan                                                 
Trayvon Martin var en ubevæbnet teenager på vej hjem fra en butik, hvor han havde købt Skittles og iste, da han blev skudt og dræbt af en racist, en person der gerne ville lege betjent - George Zimmerman.

I De Store Medier, der hensynsløst har ledt efter røsterne af de som blev mest opflammet af dommen i Sanford Florida - ja sådan lyder Sagaen om Trayvon Martin. Og ved at lytte til TV rapporter om vreden i det sorte Amerika så er det det man mest troede på  der.

Men er det det som hændte? Ikke lige præcis.

Trayvon Martin blev ikke skudt mens han var på vej hjem.                                         
Han blev skudt efter at have gennemhøvlet George Zimmerman, brækket hans næse, sprang på ham, slog på ham med kampsportsteknik og bankede hans hoved ned i fortovet, mens Zimmerman igen og igen råbte, “Hjælp Mig, Hjælp Mig.”

 
Trayvon Martin som han sjældent ses på billeder. Men sådan så han ud lige inden episoden

Det var det Zimmerman sagde skete.

Det er hvad det eneste øjenvidne til slagsmålet, John Good siger hændte. Det er hvad politiet i Sanford troede.

Det er hvad forsvaren beviste ud over enhver begrundet tvivl. Det er hvad juryen der bestod af  seks kvinder blev overbevist om.

Hvorfor tror så mange i det sorte samfund så, at Trayvon blev raceforfulgt og myrdet, når selv de fleste analytikere på kabel nyhedsshows her i retssagens sidste dag siger, at anklagerne fuldstændig har fejlet i at fremføre deres sag?

Svaret: Mange har dømt George Zimmerman i deres hjerter før retssagen begyndte. Her, som jeg bemærkede for et år siden, (her på synopsis) er nogle af røsterne der fik erklæret Zimmerman skyldig i mord før end et eneste vidne var hørt.

“Sorte er under angreb,” tordnede Jesse Jackson. “At slå os ihjel er en kæmpe forretning.” Trayvon blev “skudt ned med koldt blod af en der tog loven i egen hånd...myrdet og gjort til martyr.”

“En hadforbrydelse” sagde medlem af repræsentanternes hus Maxine Walters Demokrat, Californien. Hank Johnson, Demokrat Georgia sagde Trayvon var blevet “henrettet.”

The Grio sammenlignede hans død med lynchningen af Emmet Till i Missisippi i 1955. The New Black Panther Party satte Zimmermans ansigt på en “Efterlyst - Død eller Levende” plakat og bad 5000 sorte mænd om, at opspore ham og sagde, at Trayvon var blevet “myrdet med koldt blod.” 
 

På Twitter kom Spike Lee med Zimmermans hjemadresse.

Og præsident Obama? Gød han olie på de oprørte vande? Næppe. Han signalerede hvis side han var på. “Hvis jeg havde en søn ville han ligne Trayvon,” sagde han.

Ikke alene opflammede de alle det sorte samfund til at tro at det var et racistisk betinget overgreb der havde fundet sted, det gør andre stadig, selv efter uger med vidnesbyrd der har rejst langt mere end blot formodet tvivl.
 
Black Panthers på krigsstien
Øjeblikke efter dommen, messede Al Sharpton, “Dette er et overgreb.” Han gik videre med at forklare det moralske oprør som juryens damer netop havde igangsat.

“Det som denne jury har gjort er at etablere en præcedens, at når du er ung og passer på en bestemt profil, så kan du ikke begå en forbrydelse udover at bringe nogle Skittles og noget iste hjem til din bror og blive dræbt.”

Fik juryens damer så sat en sådan “præcedens?”

Borgmester i fire perioder fra Washington D.C., Marion Barry har nu bragt sin helbredende kraft til sagen.

Den også narkodømte eksborgmester Marion Barry.

Zimmerman dommen var “afskyelig,” sagde han, endnu et eksempel på “institutionaliseret racisme.” Men prøv at se lidt nærmere på Marion for at finde noget positivt. (Hvad han har sagt om amerikanere af asisatisk oprindelse er ægte racisme - synopsis kommentar)

“Den gode nyhed er at Zimmerman aldrig vil kunne være i fred. Han vil ikke være i stand til at få et arbejde. Han må gå under jorden, rejse under andet navn, og aldrig få fred. Det er gode nyhederne for mig.” Nuvel en sådan kommentar vil kunne passe på en James Earl Ray. Men George Zimmerman? Hvem fik forvandlet denne nabovagt, som alle kunne lide i hans kvarter til et racistisk uhyre?

På  aftenen med dommen gav Mark O’Mara Amerika svaret.

George “anede ikke hvorfor han blev gjort til et uhyre,” fortalte O’Mara journalisterne. “Men helt ærligt, I havde en masse med det at gøre. I tog en historie som blev serveret for Jer, og i løb med dem, og i kørte ham dirkete over, og det var forfærdeligt for ham.”

Som hans partner, Don West, uviste O’Mara moralsk mod i de post-dom pressekonference, ligesom juryen af seks kvinder, der forkastede forsvaret anmodninger om at i det mindste at give dem manddrab eller misbrug af barn.

Præsident Obama kunne nu udvise en smule moralsk mod af sig selv, ved at beordre sin Justitsministerium om at holde inde med denne klapjagt efter en “hadforbrydelse.” Hvis Sanford politiet og FBI ikke kunne finde en hadforbrydelse, og anklageren ikke bevise racebetinget had eller bevidst ondskab, hvilken grund er der så til at tro på eksistensen af et sådant motiv?

Hvis Barack Obama og Eric Holder kapitulerer for Al Sharptons krav om “Plan B” og NAACP’s krav om endnu en retssag mod George Zimmerman for en forbrydelsen som han er frifundet for, da vil de fleste amerikanere komme til at tro at dette ikke er en søgen efter retfærdighed, men et spørgsmål om racebetinget gengældelse og hævn. De vil have ret!

Få denne forfølgelse af George Zimmerman til at standse, hr. præsident.

Luk den helt ned.

Pat Buchanan was twice a candidate for the Republican presidential nomination and the Reform Party's candidate in 2000. He is also a founder and editor of The American Conservative. Buchanan served three presidents in the White House, was a founding panelist of three national TV shows, and is the author of nine books. His latest book is "Suicide of a Superpower: Will America Survive to 2025?"

http://www.wnd.com/2013/07/shut-it-down-mr-president/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails