lørdag den 24. august 2013

Banket ihjel uden grund.

Krigsveteran fra Okinawa banket ihjel af sorte teenagere

Rick Moran

En 88 årig veteran fra 2. Verdenskrig der blev såret i benet i slaget om Okinawa blev fundet tæsket ihjel udenfor sin bolig i Spokane, Washingtong.
En 88 årig 2. Verdenskrig veteran der belv såret på Okinawa er død som følge af skader i hovedet efter at være blevet slået udenfor sin bolig i Spokane, Washington, tilsyneladende begået af 2 teenagere.
Delbert Belton, kendt som "Shorty," døde torsdag af sine hovedskader efter overfaldet onsdag udenfor Eagles Lodge. 
 
Belton og de to mistænkte.
Politiet siger de modtog et opkald om overfaldet og fandt ofret siddende i sin bil.
KXLY-TV citerer vidner der siger to mandlige sorte mistænkte angreb Belton da han var på vej ind i bloligen for at spille billard. KHQ-TV rapporterer at politiet mener at overfaldet var ubegrundet og tilfældigt.
Politiet har gennemgået overvågningsfotos og siger de leder efter to mulige mistænkte i alderen 16-19 år.
En ven til Belton,  Ted Denison, fortalte The Spokesman-Review at Belton blev skudt i benet under kampene på Okinawa i 1945.
"Han var en gennemført sej gut, det kan jeg sige dig,” sagde han til avisen.
Avisen nævner at Belton ventede udenfor på en ven fordi han ikke ønskede hun skulle gå ind alene.
Et “tilfældligt overfald” er det det? Der har været et øget antal af sådanne “tilfældige overfald” her i sommers i de store byer og i de mindre byer. Men vi må selvfølgelig ikke formode at det er noget racebetinget, vel?
Vær klar over at disse knægte blot vandrer omkring og “keder sig” indtil de finder et “tilfældigt” offer. Det forventes at vi overhovedet ikke tænker over den kendsgerning at ofret er hvid, og udøverne er sorte fordi alle ved jo at der slet ikke er noget racemæssigt aspekt ved disse forbrydelser.
Se, hvis nu Shorty havde været sort og knægtene hvide ....ja så, behøver man ikke megen fantasi for at finde ud af hvordan det ville blive skildret i medierne.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Man kan så spørge sig selv, hvem er mon den virkelige fjende?

Related Posts with Thumbnails