tirsdag den 13. august 2013

En anden forklaring på Benghazi angrebet

Tidligere medlem af Det Muslimske Broderskab om Benghazi angrebet

                   

Dr. Mark Christian fra Global Faith Institute har sendt The Gateway Pundit sin beretning om  Benghazi angrebet den 11. september 2012:

Syriens præsident Bashar el Assad, Rusland, Iran, og Hezbollah i Libanon er de skyldige i at USA’s ambassadør Christopher Stevens blev myrdet. Præsident Obama har kendt til denne kendsgerning lige fra det øjeblik han første gang hørte om angrebet.

Stevens, samlede våben i sin Benghazi base - og rekrutterede de krigere der kunne betjene dem - for at vælte Assads styre i Syrien. Den 11. september 2012 slog Assad til med fuld styrke, og angreb Benghazi lejren der var hjemsted for de våben der skulle ødelægge ham. Skønt Assads handling resulterede i at fire amerikanere mistede livet, herunder Stevens, så fik han med styrke demonstreret at han ikke ville vil lade sig koste rundt med.


Oprøret i Syren er ikke kun en “de gode” mod “de slemme” handlingsmættet konflikt. Mens der er masser af handlinger er der ingen ‘gode.’ Der er imidlertid to modstandere der har ligget luret på hinanden i hundreder af år - Sunnier -og Shiiter. I Sunni ringhjørnet, har vi U.S. præsident Barack Obama, i skikkelse af Tyrkiet, Saudiarabien, Qatar og Egypten. Deres modstander - Shiiterne - inkluderer Syrien, Iran, og Hezbollah, den libanesiske milits der kontrolleres af Iran og Syrien.

Under præsident Barack Obamas ledelse i det Arabiske Forår i 2011, havde sunnierne allerede forstødt onde diktatorer fra lande som Egypten, Tunis, og Libyen. Det kunne se ud til at være kamp for frihed når det er smukkest. Det var det ikke. De styrtede regeringer blev hurtigt erstattet med Sunni islamiske teokratier a la Det Muslimske Broderskab. Syrien stod nu for tur over listen med lande der skulle gribes ind i. Men ulig det nemmere mål ved Mubarak, Ben Ali og Gaddafi har den shiitiske syriske leder magtfulde allierede i Iran, Hezbollah og Rusland.

Assad regimet var aldeles udmækret klar over over den hemnmelighedsfulde aktivitet i Benghazi og også fuld ud klar over at Ambassadør Chjristopher Stevens, den mand der er krediteret for drabet på Gaddafi var meget mere end en ambassadør.

Selvom han arbejdede i Tripoli som U.S. ambassadør, og for at forvandle et stammeopdelt Libyen til et sunni-islamisk styre så benyttede Stevens i det skjulte Benghazi som sin operationsbase for den næste fase i det Arabiske Forår: Styrte Assad i Syrien. Fra sin Benghazi lejr opbevarede og leverede Stevens våben til tusinder af lejede oprørskrigere - mange af dem var al-Queda - på vej til Syrien.



Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails