fredag den 22. november 2013

Kommunister slog Kennedy ihjel

Kommunisterne slog Kennedy ihjel


CLIFF KINCAID                                                 
Tidligere CIA officer Brian Latell's nye bog, Castro's Secrets, inkluderer den afsløring at Fidel Castro vidste at  Lee Harvey Oswald skulle slå præsident Kennedy ihjel. Bogen fortjener langt mere opmærksomhed end tilfældet har været og føjer mere til den eksisterende bevisbyrde, at Castro havde forhåndskendskab til planen om at dræbe JFK og også om hvem der faktisk stod bag planen, der med stor sandsynlighed fik støttet af Sovjet.
 

Latell har mange eksplosive afsløringer fra sin cubanske kilde, Florentino Aspillaga, en højt dekoreret cubansk efterretningsofficer der i 1987 hoppede af fra Directorate General of Intelligence. Disse afsløringer omfatter:

  • Castro havde en ‘supermuldvarp’ helt øverst i regeringen i Washingtogn, D.C. Denne muldvarp var så højt placeret at han “var placeret enten i CIA eller Pentagon,” og måske stadig er der.
  • To medlemmer af U.S. Repræsentanternes Hus blev “rekrutteret” af cubanerne. Kongressen har været “hovedmålet for de cubanske efterretningsoperationer.”
  • Endnu en afhopper, Gerardo Peraza, har sagt at Cubas efterretningsvæsen har “hemmelige adgang til US Senatet,” men han blev forhindret i at fremlægge beviserne offentligt.
  • Castro's militær og efterretningsvæsen spillede store roller i styrtet i 1979 af Anastasio Somozas regering i Nicaragua. Dette skete under Demokraten Jimmy Carters administration, der efterfølgende udvidede hjælpen fra USA til den sandinistiske kommunistiske magtovertagelse.
  • Chilenske terrorister blev trænet af Cuba for at myrde Chiles antikommunistiske præsident Augusto Pinochet, der havde styrtet den marxistiske Salvador Allende.
I sin bog og ved en optræden ved Heritage Foundation fastslog Latell af:
  • Hugo Chavez, Venezuela og eller hans bror Adan blev sandsynligvis rekrutteret af Castros efterretningsvæsen for mange år siden, hvilket kan være med til at forklare hvorfor Venezuelas efterretningsvæsen opererer som en “adjunkt” for DGI, og er “en af de bedste efterretningstjenester” på den vestlige halvkugle.
  • Cubas efterretningsvæsen er “virkelig god” og de “spiste vor frokost” i den efterretningsmæssige krig før Aspillagas afhopning.
  • Dusinvis af cubanske agenter er blevet afsløret og neutraliseret, men der er muligvis “hundreder af cubanske agenter der arbejder for Fidel Castro og mod amerikanske interesser” i U.S. regeringen som muldvarper, professorer og andre stillinger.
  • Cubansk interessesområde i Washington, D.C. er for det meste bemandet med “dygtige” og “trænede efterretningsagenter.
  • Alan Gross, den amerikanske udenlansk hjælp arbejder der holdes som gidsel af Cubas regering “er ikke spion.”
I  tidligere artikel, drøftede vi Latell’s rapport om en amerikansk universitetsprofessor der sluttede sig til Venceremos Brigadesi Cuba og rekrutterede en af sine lever til DGI. Veteraner for den kommunistiske gruppe har opnået høje stillinger i  AFL-CIO.

Castros rolle i mordet på JFK har været emnet for megen debat og det i årtier. I 2009 sagde ABC News korrespondenten Sam Donaldson i et interview at han gerne ville spørge Fidel Castro før han døde, “Gjorde du det? Jeg mener 22. november 1963.” Det var datoen for Lee Harvey Oswalds drab på JFK.

Svaret, som Latells bog så tydeligt klargør, er at Kennedy blev betragtet som en fjende af den cubanske revolution og at Kennedy brødrene havde forsøgt at slå Castro ihjel. Oswald var en pro-Castro marxist der var rejst til Sovjetunionen og var mødt op på Cubas konsulat i Mexico City ved tre lejligheder mellem 27. september og 2. oktober 1963, for at søge om visum til at rejse til Cuba. Under et af disse besøg udbrød han, “Jeg vil slå Kennedy ihjel.”

Latell, der har tjent som National Intelligence Officer for Latin Amerika ved Central Intelligence Agency, citerer beviser fra forskellig kilder, herunder andre afhoppere, og en FBI muldvarp i Communist Party USA (CPUSA).

Han antyder bevis på at Oswald lyttede til opflammende engelsksprogede kortbølgeradio udsendelser fra Havana og læste CPUSA’s avis The Worker and the Socialist Workers Party The Militant. Disse kilder angreb USA for at planlægge at styrte Castro. Sider fra Oswalds dagbog, gengivet i bogen, omfatter kontaktinformation til Cubas og Sovjets ambassader i Mexico City.
På morgenen på dagen for Kennedys død, betjente Aspillaga cubansk sporingsudstyr i Miami, hjemsted for anti-Castro cubanerne og CIA hovedkvarteret i Langley. Han blev bedt om at rette antennerne mod Texas. “Cirka fire timer senere faldt skuddene i Dallas,” bemærker Latell.

Aspillago fortalte Latell, "De vidste Kennedy ville blive myrdet...Fidel vidste det.”

Ikke som nogen overraskelse belaster Saul Landau og de venstreorienterede aktivister ved Marxist Institue for Policy Studies Latell for at nægte at acceptere Castros afvisninger af indblanding i eller kendskab til planen.

Latell siger afhopperen har en “upåklagelig rapporteringsstatus” når det drejer sig om beviser på Cubas intentioner og planer. Han siger at benægtelserne fra Castro var “propaganda” og DGI’s “aktive kampagnemål.” Castro gav CIA skylden for Kennedys død.

Ildevarslende siger han, at den “bemærkelsesværdige historie blev sluset bort” af U.S. regeringen, tilsyneladende fordi det ville have ført til “et krav om en straffeaktion” mod Castro.

Dette blev bekræftet af Herman O. Bly, en pensioneret FBI special agent, der i 1998 skrev bogen Communism, the Cold War, and the FBI Connection. Han skriver, "...Jeg tror at cheferne for FBI, CIA og præsident Johnson ønskede at Oswald sagen skulle afsluttes så hurtigt som muligt, da de ikke ønskede endnu en krise med Sovjetunionen så hurtigt efter Cuba Missil Krisen.”


Som Latell bemærker arbejdede DGI tæt sammen med Sovjets KGB. Dette gør Bly’s oplysning om Sovjet KGB personale i Mexico City som havende en mulig forbindelse med Oswald meget interessant.

Bly gik på pension fra FBI i 1963, efter 23 års tjeneste, og blev derpå ansat af Dr. Lothar Metzle der ledede CIA enheden kendt som Communist International Group (CIG). Bly sagde “I foråret 1965 blev jeg sendt til Mexico City for at gennemgå alt arkivmateriale om Sovjet personalet i Mexico der fandtes ved U.S. Ambassaden...I løbet af min gennemgang ... faldt jeg over følgende information vedrørende Lee Harvey Oswald og mordet i november 1963 på præsident John F. Kennedy. Jeg var noget forbløffet over at erfare at da Oswald blev arresteret i Dallas november 1963, blev han spurgt om han ønskede en advokat. Oswald svarede som det er rapporteret, ‘Ja jeg ønsker en advokat, Abt.’ Det viser sig af John Abt var den New York City advokat som Oswald mente var rådgiver for CP (kommunistpartiet i USA. Abt reagerede aldrig på opringningen.”

Bly gik videre, "Oberst Rudolf Abel, en mistænkt vigtig spion for Sovjets KGB.” blev arresteret i New York den 21. juni 1957.


Ved hans arrestation blev der fundet meget spionmateriale i hans værelse på Hotel Latham. Da han blev arresteret nævntes det at han ønskede advokaten Abt. Oberst Abel blev dømt for at spionere og sad i fængsel til 1962, da han blev udvekslet med U-2 piloten Francis Gary Powers efter langvarige forhandlinger gennem advokaten James Donovan.” (se denne på synopsis om Powers).

Blyt fortsætter, “Da Oswald besøgte Sovjets ambassade i Mexico City i 1963 var den mand han gik for at besøge Sovjets embedsmand for udstedelse af visa. Dette forekommer ganske fornuftigt da den undskyldning Oswald gav for at besøge ambassaden var at opnå visum til at besøge Cuba. Ironien i denne situation er at Sovjet embedsmanden også var KGB spionagent knyttet til KGB Department 13 aktiviteter, der omfattede drab.”

Måske fordi de regnede ud at de ville blive indblandet i mordet, sammen med Castro og DGI, forsøgte Sovjet af maskere deres forbindelse med Oswald ved at udgive, ved KGB selskabet Marzani og Munsell, bogen Oswald, Assassin or Fall Guy. Den forsøgte at kaste skylden for mordet på Kenedy på højrefløjsgrupperinger.

En anmeldelse af bogen af den “Amerikanske journalist” Victor Perlo i Sovjet New Times sagde den afvise “myten” om at Oswald var kommunist. Det viste sig at Perlo var medlem af Communist Party USA og Sovjet agent. Hans svigerdatter var CPUSA ansat, Joelle Fisherman, der nu for tiden er en ledende figur i den progressive bevægelse og prominent støtte af Præsident Obama.
                       
FamilySecurityMatters.org Contributing EditorCliff Kincaid is Editor of Accuracy in Media. He can be contacted at cliff.kincaid@aim.org.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/the-communists-killed-kennedy?f=must_reads#ixzz1zkm60jmn

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails