torsdag den 28. november 2013

Norges miltær på diæt for miljøets skyld

Norsk pladder





Norges Hær, ligesom de fleste andre i de europæiske lande er lille og svag. Jeg er sikker på den har mindre ildkraft end New Hampshire afdelingen af Ducks Unlimited. Derfor er det så fuldstændigt passende at man ser på en ikke eksisterende fjende, den eneste man kan hamle op med.


Embedsmænd fra Norges militær meddelte i denne uge at de vil sætte landets krigere (dem begge) på en vegetar diæt mandage for at ‘bekæmpe’ den globale opvarmning.

Næh nej, som Dave Barry har lært os at sige - det er ikke noget jeg finder på. “Eksperter” der holder øje med diætplanen for Norges militær forklarer af menig Norquist ikke længere kan nyde sin rensdyrburger om mandagen, fordi kød er “den mest miljømæssigt belastende fødevare som soldater kan indtage."



Talsmanden for Norges militær, Eystein Kvarving siger at “meningen er at servere mad der tager hensyn til miljøet.”


Åbnebart lider Kvarving og hans kolleger at den forestilling at det utæmmede og stadig mere vandfyldte hav kan holdes i ave, under dets udpegede grænser om Norquist blot kan holde krop og sjæl i ro om mandage med tofu og klipfisk.


Som årene går bliver det vanskeligere og vanskeligere at skelne mellem nyheder og Saturday Night Life jokes.


Sammenlignet med dette kugleskøre pladder skrev Lewis Carroll dokumentarer. Det er vist helt klart at nogen har været for længe ude i solen.  

http://spectator.org/blog/56808/norwegian-nonsense

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails