fredag den 4. april 2014

En barbering og klipning som din leder- ellers fængsel

En barbering og klipning - ellers fængsel       


Fay Voshell

Problemet med socialismen er, som Lade Margaret Thatcher så bekendt engang sagde, “at med tiden løber man tør for andre folks penge.”                

Men det andet problem er, at en socialist-, fascist-, eller kommuniststat aldrig løber tør for incitamenter til at regulere mennesker liv - alt sammen i “lighedens” navn.

Nordkoreas nye tiltag ved diktatoren Kim Jong-Un er et bevis. Den ‘ophøjede’ og ‘glorværdige’ leder, der netop har vundet guldmedaljer i parskøjteløb og tomands bobslæde, har et ‘guddommeligt’ budskab med det formål at gøre livet langt lettere for nordkoreanske mænd - og deres frisører.

Ifølge BBC News, så fra nu og fremefter skal alle mænd have den samme ‘frisure’ som Den Kære Leder, der får klippet håret på siderne af hovedet og dermed skabes en slags pompadour på toppen. 


Kort sagt skal alle mænd i Nordkorea bare se ganske skrækkelige ud. En noget utilfreds fyr vovede at lække en klage til Radio Free Asia: “Vor leders frisure er meget speciel, hvis man skal være venlig. Den passer ikke alle og enhver da vi jo alle har forskellige hovedformer og ansigtstræk.” En der er flygtet fra ‘Eremit Kongedømmet” skrev i Korea Times, “Indtil nu har vi kaldt det ‘frisuren hos den smugleren fra Kina.’”

Tilbage i de ‘gode gamle dage’ i det gamle regime under ledelse af Kim Jong-un, (Kim Jong-il’s far) “pamper kujonen og pomadepompadouren” kunne mænd vælge mellem 10 udvalgte socialistiske firsurer. Kvinder kunne vælge mellem 18 frisurer. Men nu kræver Kim Jong-il’s fuldstændig latterlige dekret at alle koreanske mænd skal ligne den leder de er tvunget til at ‘tilbede.’ 
 North Korea Daily LifeNu kender de fleste læsere til rædslerne i det nordkoreanske regime, og at det går langt videre end blot frisurer. Den gennemførte undertrykkelse i det moralsk forkvaklede og uoplyste land går langt videre end Nazityskland og Sovjetunionen. Stedet ligner Hieronymous Bosch’s skildringer af Helvede. Landet er fyldt med uhyrer der ligner menneskelige væsener, men som er dæmoniske i deres opførsel.

Som the Mirror rapporterer, så er rædslerne i de nuværende nordkoreanske regime rival til rædslerne i Det Tredje Rige. Præsident Kim Jung-Un uhyrligheder omfattede - drukning af babyer, tvungne aborter, at ofre blev ristet over ild, og udslettelse af hele familier. Der er endog antydninger af han fik sin onkel og dennes familie slået ihjel og ædt af 120 sultne hunde.

Oven i de større rædsler, påført af den ophøjede ‘Kære Leder’ synes han at have masser af tid til at finde på mindre torturmetoder med det formål at knuse ethvert udtryk for individualitet. Kim Jong-un har bragt lighedstankegangen til højder der kun passer til hans Ego., Han er djævleblændt forhippet på at skabe en nation af kloner.

Men netop skabelsen af kloner er det som radikal lighedstankegang har som mål. Den komplette undertrykkelse af individualitet (herunder også i dette frie land), de latterlige forsøg på at undertrykke forskellene mellem kønnene, er uundgåeligt resultatet af en deformeret holdning til hvad “lighed” betyder/er.

For radikale lighedstankeforkæmpere betyder “lighed” udslettelsen af alle forskelle. Slagteren, frisøren og stearinlysmageren skal alle være ikke til at skelne fra hinanden i tankegang, i ord og gerning som det er menneskeligt muligt.

Indsatsen for at skabe absolut lighed resulterer altid i vold.

Som Erik von Kuehnelt-Leddihn skrev i sit essay med titlen “Operation Mord: Sade, Robespierre og Den Franske Revolution,”

“Havde Goethe ikke allerede fortalt os, at lovgivere og revolutionære der taler for Frihed og Lighed i lige så høj grad er charlataner og svindlere? Når der ikke er noget man kan kalde en ‘naturlig lighed’ så kan denne kun indføres gennem rå vold. For at få en hæk gjort helt lige, så skal man bruge en hækkesaks. ......
I stræben efter identitet og lighed ført helt frem til kogepunktet gennem had og misundelse, bevises sandheden i Benjamin Constant’s ord: “I visse epoker skal der vandres helt ud af galskabens vej for at komme til fornuft igen. Alt der var blot en anelse anderledes blev fordømt og forfulgt. Konformiteten holdt orgier.”

I Frankrig tog havesakse form af en guillotine.

I Nordkorea er ‘saksenes’ formål at skabe konformitet, og de er så skarpe at de optræder som frisørsakse.

I tilfældet fra det gamle Frankrig og nutidens Nordkorea, er der ting vi kan lære vedrørende den diabolske sammenblanding af “frihed” og “lighed.”

De to udtryk er knyttet uløseligt sammen.

Frihed kræver en “ulighed” karakteriseret ved et flydende klassehierarki. Frihed kræver at individer får lov til eksistere gennem fleksible og varierede strukturer og institutioner. Frihed kræver evnen til at følge sin Gud og indrette sit liv efter samvittigheden.

Absolut lighed kræver udslettelse af individualiseringen. Absolut frihed kræver absolut konformitet. Absolut frihed kræver en absolut stat.

Her til højre på ovenstående billede fra BBC artiklen, vil læsere kunne lægge mærke til en ikke smilende officer. Alle andre på billedet ser jo nærmest helt ekstatiske ud ved synes af Jong-un’s barberede frisure. Der er smil alle vegne! Den mildt afvigende militærofficers noget mutte ansigtsudtryk vil helt sikkert blive noteret af Nordkoreas tankepoliti. Han og måske endog hans familie vil blive passende straffet. De vil enten blive sendt i fængsel eller blive henrettet fordi de ikke falder i med normen.

Der er en lære for amerikanerne i den tragiske historie om nordkoreanerne.

Amerikanere på venstrefløjen er fuldstændig opslugt af en drakonisk tankegang om “lighed,” en “lighed” der går til grænsen af udslettelse af den individuelle sjæl. Man er djævleblændt forhippet på at få gennemført sin dagsorden. Der er stadig større bestræbelser for at benytte lovens magt og regulative indsatser for at opnå målet med radikal lighed.

Vi, masserne, der er så foragtet af eliten der ved bedre end og om hvordan livet skal leves, må kæmpe for vore friheder. Hvis vi ikke kæmper vil vi meget snart erfare konsekvenserne af “lighed” som den fortolkes af Venstrefløjen.

Før der sættes yderligere gang i degenereringen og vi oplever at vi selv og vore børn får ordre til klipning, er det på tide at give regeringen og dens regulerende kontorer en ganske gennemført trimning.

Det er på tide med en barbering og en hårklipning.

Benyt endelig skarpe knive og sakse.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails