tirsdag den 29. april 2014

Skækkens fantasier i ny IPCC klimarapport - passer de?

Global opvarmning fører til Krig, Pest, Sult og død nævner ny rapport

           

De seneste opgørelser fra IPCC - Intergovernmental Panal on Climate Changes om “global opvarmning” og nyhederne er ikke gode.
Her følger så nogle punkter:

Gigantiske malariamyg Størrelsen på myg kan vokse eksplosivt og dræne os for vort blod så hurtigt med deres stærke barberbladskarpe snabler at vi måske ikke engang bliver smittet - vi dør inden vi rammer gulvet;
Bangladesh, Tuvalu, Maldiverne og Florida vil alle blive oversvømmet.
  • Fire ryttere med ansigter som kranier, glødende røde øjne og enorme leer vil galopere hen over det barske land på tynde heste og sprede - ild, pest, hungersnød og sygdom. Mennesker vil bede om en hurtig udfrielse ved døden. Børn vil klynge sig til deres forældre og sige “Hvorfor lyttede vi dog ikke?”
  • Antallet af ækle bæster som kakerlakker, og skorpioner vil mange, mangedobles, og alle de kære dyr - sangfugle, rødkælke, marekatte, isbjørne, killinger, havoddere - vil forsvinde som havde de aldrig eksisteret.
  • Mennesker vil sige højt at Kristus og hans Helgener snorksov.  

Vi ved det er helt sikkert fordi the Guardians Suzanne Goldenberg er på historien. Hun har lanceret sin klimadom tidligt, og skønt hun har baseret sin artikel på en lækket tidlig gennemgang snarere end det færdige dokument, har hun uden tvivl fanget meningen som er denne: Tingene bliver langt værre end vi har forestillet os!

Er tingen nu så meget værre end vi troede?

Nej, ikke lige præcist. Den nye rapports konklusion, den vi modtog forleden: At de anslåede økonomiske omkostninger ved “klimaforandring” er betragteligt lavere end tidligere estiamter; så meget lavere, at omkostningerne kunne dækkes ved blot en måneds global økonomisk vækst.


Det er for at forplumre denne ubelejlige sandhed at Den Store Grønne Propaganda Maskine nu vil gå i omdrejninger i højeste gear. I løbet af den næste tid - hold blot øje og lyt efter: De vil oversvømme MSM som var det en skoldkoppe epidemi - “ekspert” efter “ekspert” vil blive trukket frem fra skufferne for at bevidne at Nej, denne gang er det alvorligt, og som et middel mod al denne alvorlige alvor så er det altså så utroligt meget på tide at vi får lukket kæften på de der Big-Oil betalt klimabenægtere en gang for alle. Smid dem i fængsel uanset hvad. Vi har allerede oplevet ingen andre end eks-ærkebiskop af Canterbury, den skæggede troldmand Rowan Williams, rode med sin bispestav:

“Rige industrialiserede lande, herunder vort eget, har udenfor al tvivl bidraget mest til luftforureningen; udviklingen i den profitable sværindustri hvilede på det vi tænker på som “beskidte” energikilder, og indbefattede miljønedbrydning i en hidtil uset skala. Såvel vor nuværende livsstil i den udviklede verden og historien om, hvordan vi skabte sådanne muligheder for os selv, må bære ansvaret for at have skubbet miljøet, vi lever i, ud i krise.”

Dette er i samme tråd med en rapport - Taken By Storm - af den velgørenhedsorganisation han leder - Christian Aid - der kræver “oprigtig aktion” i bekæmpelsen af klimaforandring.

WWF kommer med lignende krav:

Samantha Smith, lederen af WWF Global Climate & Energy Initiative siger rapporten sætter fokus, for første gang, på den dramatiske forskel af virkningerne mellem en verden, hvor vi handler Nu for at skære ned på udledningerne, der nu for det meste stammer fra fossile energikilder; og en verden hvor vi ikke handler hurtigt og i stor skala.

“Denne rapport fortæller os at vi har to klare valg: Skære ned på udledningerne nu og investere i rensning - og få en verden der har udfordrende og knap håndterbare risici; eller intet at gøre og stå med en verden af ødelæggelse og uhåndterbare risici og følger.”

Selv US Forsvarsministeriet - til dets evige skam - har samarbejdet med den grønne propaganda maskine. I sidste måned udgav man sit Quadrennial Defense Review, og påstod at “klimaforandring” kunne være en “trussels forstærker.”

“Klimaforandring udgør endnu en betragtelig udfordring for United States og verden som et hele. Mens drivhusgas udledningerne øges, stiger havene, verdens gennemsnitstemperatur øges, og alvorlige mønstre i vejret accelererer. Disse forandringer, sammen med andre globale dynamikker, herunder vækst, byudvikling, mere velhavende befolkninger og væsentlig økonomisk vækst i Indien, Brasilien og andre nationer vil ødelægge hjem, landområder og infrastrukturer. Klimaforandring vil forstærke manglen på vand og føre til en kraftig øgning i fødevarepriserne. Presset ved klimaforandring vil have indflydelse på konkurrencen om ressorucerne, mens det lægges ekstra omkostninger på økonomierne, samfundene og regeringsinstitutionerne rundt om i verden. Disse effekter er ‘trusselsforstærkere’ der vil iværksætte stresssituationer i udlandet, såsom fattigdom, miljøødelæggelse, politiske ustabilitet og social spændinger - forhold der kan muliggøre terrorist aktivitet og andre former for vold.”

Dette er næsten så nær på det totale sludder som man kan komme - uden mening - som uden tvivl ret så mange i US militæret udmærket er klar over. Men det er den uundgåelige konsekvens af den måde klimaforandringsbacillen har inficeret næsten enhver større institution fra de vidkenskabelige akademier og universiteterne til for deforskellige gren af regeringen.  

Uheldigvis har den givet IPCC lige præcis den undskyldning man har brug for til at mave sig ind på den lange række af ting der, måske, i fremtiden kunne ske ved global opvarmning. Som Beth Borenstein - AP’s svar på Suzanne Goldenberg - rapporterer på sin sædvanlige åndeløse facon:

“I en autoritativ rapport der udkom mandag forbinder United Nations klimapanel (IPCC) for første gang de varmere globale temperaturer med de varmere globale temperamenter. Top videnskabsforskere siger at klimaforandring vil komplicere og forværre de eksisterende sikkerhedsproblemer, såsom borgerkrige, konflikter mellem nationer og flygtninge. De siger ikke det vil være årsag til vold, men vil være en ekstra faktor der kan gøre forholdene endnu farligere.
Kamp om ressorucerne, som vand og nergi, sult og ekstremt vejr vil gå ind i blandingen af en verden der bliver mere destabiliseret, nævner rapoorten fra den Nobel Pirs vindende Intergovernmental Panel on Climate Change.”

Javel, javel så! Men du fik ikke lige det der med de gigantiske myg med, ikke sandt? Eller de fire ryttere? Eller skorpionerne der æder alle de søde isbjørneunger?

James Delingpole

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails