fredag den 2. maj 2014

Miljøbevægelseen er "en religion" siger Gaia teoriens gudfader

Miljøbevægelsen er “blevet en religion” siger Gaia teoriens gudfader    

           


Ny rapport fra IPCC siger at global opvarmning uundgåeligt vil forårsage krig, pest, hungersnød og død. (se denne på synopsis)
Miljøbevægelsen er blevet en “religion” - og “religioner behøver ikke være bekymret over kendsgerninger,” siger videnskabsmanden James Lovelock, far til den moderne grønne bevægelse.

I interviewet i the Guardian samme dag som IPCC's seneste rapport udkom, priste Lovelock også kernekraften som en “ekstraordinær gave til mennesker” og kaldt kritikken af den “propaganda.”

“Jeg er videnskabsforsker og opfinder, og det er absurd at forkaste kerneenergi,” siger han. “Det hele kommer fra den relligiøse side. De føler sig skyldige over at have kastet atombomben mod mennesker. Her var der denne ekstraordinære gave til menneskeheden - en sikker, en billig energikulde - og den blev i rædselsvækkende grad misbrugt lige fra begyndelsen. Vi spiller stadig skyldkortet ud om kernekraften. Men det er meget trist, fordi vi i Storbritannien nu kunne have billig energi, hvis vi var fortsat med at bygge (kernekraftværker).”


Kernekraft affald? “Det er ikke et problem,” insisterer han. “Sandy og jeg blev inviteret til Frankrig og vi stod ovenpå 25 års kernekraftaffald i La Hague. Jeg havde min egen håndholdte monitor for at kontrollere om de prøvede at narre mig, og den viste samme måleresultat, som hvis jeg var lige her i dette værelse. Der var helt sikkert.”


“Schweiz har lavet en forskning i antallet af årlige dødsfald i de forskellige kraftsystemer, og kernekraft slår dem alle. “

Hvad så med nedsmeltningen af Fukushima i 2011?

“Der finder vi den største og mest forbløffende samling løgne vi har kendt,” siger han. “Der er faktisk ingen skade på det vilde dyreliv noget sted nær Fukushima. Strålingsniveauerne er meget lave. Ingen blev dræbt, ingen blev skadet, så hvad drejede al denne postyr sig så om? Det er propaganda. Der tales så dårligt om kernekraft at ingen tør tale om at bruge den”

Hans bemærkninger vil gøre den grønne bevægelse  rasende. Udover at have ‘opfundet’ “Gaia Teorien, blev Lovelock  engang betragtet som en rollemodel helt fremme i fronten med klimaalarmismene, og advarede i 2007 om at, “Milliarder af os vil dø, de få overlevende avledygtige mennesker vil være i Arktisk.”

Selvom han er i sit 10. årti (Lovelock er nu 94) synes han at være optændt af en ny optimisme:

“Vi burde ikke bekymre os alt for meget om skrækkelige katastrofer, fordi de har fundet sted tilbage i tiden (hvor vi måske blot har været nogle tusinder individer) og vi har reddet os. Vi er en helt ekstraordinær art, de første til at indsamle information og lære af erfaringer.”
James Delingpole

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails